Restorant Rimini

Prenoto tani munësinë për të shijuar gatimet tona të freskëta dhe të shijshme.

Rezervo Tani

Prenoto tavolinën tënde duke plotësuar formularin në vijim


Mund të rezervosh edhe në telefon.

+355 052 229 300

Shërbim i përkryer

Në Restorant Rimini do te gjeni shërbim të përkryer dhe mikpritjen tipike shqipëtare.