Menuja jonë

Ne vijim mund te konsultoni disa nga pjatat e shërbyera në Restorant Rimini.

Gatime Speciale

Freskia e produkteve që gatuajmë është prioriteti ynë kryesor. Ne furnizohemi çdo ditë me produktet më të mira dhe më të freskëta të detit.