Mirësevini në Rimini

Të shijosh kuzhinën Italiane tek ne është e zgjedhja e duhur

Mirësevini në Rimini

Të rezervosh online tek ne është e thjeshtë

Restorant Rimini

Në Restorant Rimini do te gjeni shërbim të përkryer dhe mikpritjen tipike shqipëtare.

Nga 2006 në shërbmin tuaj

Përse tek Rimini?

Sepse Rimini është një premtim dhe një garanci që çdo herë do të gjesh atë që pret, atë që ke lënë herën e fundit, të njëjtën shije, të njëjtën delikatesë dhe përkujdesje ndaj asaj që klienti kërkon. Rimini nuk kopjon, por krijon, eksperimenton, përmirëson dhe njëkohësisht i mbetet besnik misionit të tij: Ofro më të mirën, me thjeshtësi, sepse gjithçka shkon e vjen, por shijet bazë mbeten.

Specialite

Realizimi i pjatave tona është mënyra më e thjeshtë qe kemi për të vlerësuar freskinë dhe shijen e prodhimeve te detit dhe të sezonit.

Prenoto tavolinën tënde

Rezervo Tani

Mund të rezervosh edhe në telefon.

+355 052 229 300